Walk-out closet

Bild: via Lotta Agoton
Det har pratas mycket om gå-in i garderober de senaste åren.
Hypen kom samtidigt som ”Sex and the city” filmen gick upp på biodukarna 2008 och Carrie fick sin drömvåning med tillhörande walk-in closet!! Nu 2010 är det just Walk-out-closet som är hype.
Klädställningar i sovrummet med snyggt upphängda och väl valda trikåer är det vi ser mycket av just nu. Trenden säger att vi gärna får visa vem vi är genom vår inredning. Och är det något som säger mycket om en person så är det just klädstilen…


Bild: via Lotta Agaton
Snyggt tycker jag, funktionellt? …JA, absolut! Men det gäller att färgkoordinera. Tycker du det blir plottrigt kan du välja att hänga dina svarta och grå plagg och mixa upp med favoritfärgen.
Vad är ditt favoritplagg i höst? Själv är jag helsåld på mina två nya halssjalar, ni vet de här tuberna som gör att man slipper två tofsar som dinglar omkring. En rosa finstickad och en grov i svart. Snygg till både skinnisen och kavajen!

Nu blir det dagislämning och morgonpromenad!
Ha en bra måndag!
Kram Sofie

4 reaktioner på ”Walk-out closet”

 1. godastunder-tokigaidéer

  Mycket snyggt, så kanske jag hade haft plats till hemma för vi har så dåligt med gardrober.

  Tack för tipset
  Anna

 2. Riktigt snyggt, men det där med garderoben fullt synlig är ju lite romantiserat på något sätt. Blir ett himla jobb att hålla koll på färgkordinationen på kläderna såvida man inte bara ska hänga upp allt svart. Gillar också de nya halsdukarna, det är så bekvämt och enkelt!

 3. skulle funka hemma hos mig för jag har så -tja ska vi säga- enhetlig (tråkig?!) stil. Har typ bara svart, grått och dimlila-rosa i garderoben. Skulle få gömma lite turkosa grejer i nån låda bara.

 4. Proforma - Irene

  Min garderob är lätt att färgmatcha… svart, svart… och svart! Men nej, inga kläder framme! Det kan jag inte tänka mig.

  Är sugen på en halssjal, kanske man skulle välja någon i färg då!
  Kram

Kommentarer är stängda.