På tal om vindsvåningar…

Bilder: Boligmagasinet
Fredag och vad passar väl bättre att visa än en citychic, färgstark vindsvåning på Vesterbro i Köpenhamn. Vindsvåningar är ofta mörka och bjuder oftast bara med små gluggar till ljusinsläpp. Men inte här inte!!! Paret beskriver att det bästa med lägenheten är ljuset och rymden, och att de är tillsammans hela tiden oavsett var de är i våningen. Snygga lösningar men även en del mindre praktiskta också, säger de själva. -Panoramafönsterna i sovrummet gör att vi om sommaren vaknar vid kl 04-05. Detta resulterade i att vi ett tag experimenterat med att sova i solglasögon! Paret har själva snickrat en del lösningar, specialritat det höga matbordet och den vackra konsten har de placerat på en smart på nisch. Tavlorna är målade av okända konstnärer vilket inte bekymrar paret; -De är inköpta för att vi gillar den. Ja, kanske aningen lite mindre pretensiöst än Stockholmsparet i Vasa stan!!! Snyggt oavsett och jag blev såklart förälskad i den gula skrivbordskivan som paret lackerat. De de höga röd/orange barstolarna model Sjuan från Fritz Hansen går inte heller av för hackor.

Bilder: Boligmagasinet
En artikel publicerad i DN Bostad i söndags- ”Vindsvåningar har blivit ett sätt att leva” har väckt en del sovande björnar och gjort många läsare upprörda. Har du inte läst artikeln..? så gör det HÄR!!! Många glåpord på diverse sociala medier och journalistiken i artikeln tycker jag själv är näst intill pinsam. Ett april-skämt var någon läsares kommentar….

4 reaktioner på ”På tal om vindsvåningar…”

 1. Underbart lekfullt och ursnyggt! 🙂 Många saker jag skulle vilja lägga beslag på där…

  Ha en fin helg & tack för gratulationen!
  Kram!

 2. Underbart lekfullt och ursnyggt! 🙂 Många saker jag skulle vilja lägga beslag på där…

  Ha en fin helg & tack för gratulationen!
  Kram!

 3. maja...Style & Life by Leia

  Underbart!!!! Tänk att min moster typ skänkte bort en lägenhet på vesterbro en gång i tiden….då när det ansågs mindre fint att bo där….skaaaandaaaaaal!!!!

  Dock måste jag säga att det jag gillade mest var hela grejen med att testa å sova med solgladsögon….haha…det gjorde min dag:)

  Tack snälla söta du för din röst….dom andra har ju sjukt många fler läsare än mig så jag är minsann själaglad för varje liten ynka röst:)

  Kramar

Kommentarer är stängda.