Blue Hawaii

I skrivande stund befinner jag mig på svensk mark. Idag blir det Lund och senare ikväll Ystad. Vi kom till Sverige igår-kväll med anledning av att min mormor fyller 85-år. Åttiofem år -inte dåligt! Hon bor själv, handlar och lagar sin mat själv, men får hjälp med tvätt och städning. Jag tycker det är helt fantastiskt. Klart vi åker hem för att fira och gratulera MIN ”världens bästa mormor”!


Bild: VT vonen
Det blir middag på restaurang och ett långt dukat bord så alla gäster ska få plats. Om de valt inredning och denna underbara blå färg på borden skulle jag bli väldigt förvånad!!! En rolig idé oavsett vad och enkel att fixa om man exempelvis inte har några planer för lördags-eftermiddagen. Kan bli hur kul som helst och passar super om man ska lyssna på den senaste trendrapporten från Stefan Nilsson. Falcon-crest trenden, me like!!!

Tips; Har du ett vitt hem och kanske är sugen på lite färg? Ja detta är en riktigt snabb-fix och du förändrar verkligen helhetsintrycket av ditt kök. Genom att måla om ditt köksbord i en ”designkitchig” färg skapar du personlighet och får ett ”eget” kök! Så lite sandpapper och en pensel och färg förstås är det ända du behöver. Det viktiga är att basen runt om väldigt neutral (övriga möbler och inredning) som på bilden och låt bordet få glänsa. Det räcker att plocka upp färgen en gång till i exempelvis en blå vas i fönstret, en kudde i soffan (om man har öppen planlösning) eller en tavla. Lycka till! Maila gärna biler på resultatet… 🙂 !!!

Önskar er en fin lördag!
Kram Sofie

3 reaktioner på ”Blue Hawaii”

  1. Proforma - Irene

    Ja, 84 är en hög ålder! Min mamma är ett år yngre, klarar sig helt själv med hus och allt. Hon är faktiskt mer igång än jag själv… haha! Får hoppas att man är lika pigg i den åldern. 🙂

    Ha ett trevligt firande… och den blå färgen är jättefin! Har haft ett rum målat i den färgen… men det var då det!
    Kram

  2. Visst är det härligt med pigga och glada mor- och farföräldrar! Man hoppas ju att man själv klarar sig så bra när man når den respektabla åldern 🙂 Min farmor fyller 82 på annandagen och fixar allt själv, en riktig kruttant! ♥

Kommentarer är stängda.