Var hittar jag inspiration?Bilder: [room] by sofie
Ofta får vi inredare/stylister/formgivare frågan;
Var vi hittar inspiration till våra jobb? Mitt svar brukar vara ”överallt”!!! Kan låta lite ”klyschit”… men så är det! Det kan var i mode, ofta i vardagen, ute i naturen, genom att vända uppochner på saker. I veckana besökte jag konstmuseét för att finna just -inspiration. Stora lokaler, häftig ljussättning för att inte tala om färgsättning, material och bla. överdimisionerade människor…! Århus konstmusem heter Aros. Bara byggnade är pampig och utsikten och restaurangen från åttonde våningen är magnifik. Här kommer några installationer som fick mig att stanna upp lite extra…

Bilder: [room] by sofie

2 reaktioner på ”Var hittar jag inspiration?”

  1. Hej! Jag är en ny besökare sedan några veckor på din blogg! Tack för all inspiration – du skriver trevligt – är duktig på det du gör – och får mig, en inredningsintresserad tjej på hobbynivå att tänka på lite annorlunda sätt när jag läser dina inlägg! Tack från Helena

Kommentarer är stängda.