När DU får bestämma

Bild: Living Etc
Nästa vecka åker jag till Malmö för att hålla föreläsning i ämnet Färg & form, och du kan fortfarande vinna biljetter här! Vi kommer bland annat diskutera peronlig inredning? Inredningsstilen som bara DU kan bestämma.

Den handlar om dig och vad som är personligt för just dig?
För en del är det enklare att inreda i en stil som redan är väldigt utpräglat. Man tar ett ”färdigt koncept” och gör den till sin grej. Men att inreda personlig handlar mycket om att visa sin egna person, sina minnen och saker som betyder något speciellt för just dig. Det handlar om att våga öppna sig själv lite mer… våga strunta trender och hur vänner och kolleger inreder sina hem.

Tips; Börja smått, det kan vara exepelvis en läs/blogghörna i vardagsrummet eller i arbetsrummet. Börja med att välja bakrundsfärg eller varför inte tapetsera två våder av den där snygga tapeten du alltid drömmt om! En tavelväg med favoritramar, bilder och kanske något foto. Köp en kudde som du länge tittat på men inte riktigt tyckt passat in. Ett litet avlastiningsbord (…kolla på loppis!) alltid kul att blanda gammla och nya ting. Det kan vara ett rostigt järnbord eller en äpplelåda, det är bara upp till dig. Gör det till din lilla oas inför kommande höst och vinter!

Såå om du inte hade några planer för helgen, och känner för att inreda är det bara att köra igång. Kör du fast??? …slänga iväg ett mail eller en kommentar och jag lovar att hjälpa dig vidare!

Trevlig helg på er!
Kram Sofie

2 reaktioner på ”När DU får bestämma”

 1. Hej du!
  Kul att du gillade min text; fick ju en 5:a av Christer i skolan! Han skall vara glad att jag har nytta av mitt skrivande än idag!!!!!
  hahahhahaha!!!!!!!!
  Trevlig helg!

 2. Så kul med föreläsning. 🙂

  Underbart härliga bilder! Helt klart något att tänka på.

  Trevlig helg på dig!
  Kram Malin

Kommentarer är stängda.