Jag ska bara…

Idag är det ingen vanlig dag, det är måndag!

Jag är taggad till tusen -energinivån är hög. Jag tänker ofta att denna veckan ska jag verkligen göra alla de där sakern som inte blev gjorda förra veckan …och förra veckan igen. Någon som känner igen sig??? Jag har tex skullat måla vår pall Bekväm, organisera lådorna i köket, jag vill göra färdigt ett rum i taget, istället för att alla ska stå mer och mindre ofärdiga…!!! fixa barnens kläder (…sommar-höst-för litet etc) , foton som ska sorteras för att nämna några saker. När fredagen kommer kan jag känna mig lite som en orm ..som slingrat in mig i massa andra roliga saker …för att undgå de där lite mindre roliga sakerna.

På bloggen kommer det se ut som vanligt denna veckan. Ni kommer få svar på era frågor. På tur står bland annat; Hur blev jag inredare, en fråga jag fått vid ett flertal tillfällen…

Vi ses lite senare idag (…jag ska bara fixa lådorna i köket, haha!!!)
Kram Sofie

1 reaktion på ”Jag ska bara…”

  1. hahahah, det är bara till att göra det, så är det gjort! Kan vara skönt att inte behöva ha det hängande över huvudet!
    Lycka till!

Kommentarer är stängda.