Inred smart


Bild: LivingEtc
Bor du på liten yta?
Oftas utnyttjar vi varenda vägg och golvyta vi har tillgång till med små skåp, hyllor etc. Det är ofta det som ger ett rörigt och plottrigt intryck och får dina rum att kännas små. Bilden visar en luftig och välbalanserad matplats. Stolarna Louis Ghost kommer från Kartell och är kanske de stolarna som tar minst plats rent vissuellt! En av mina personliga favoriter 🙂
Inredningstips;
Välj vitt som bas. Mörka möbler och träslag gör att rummet känns mindre. Satsa på att dekorera en vägg med färg, tapet eller en färgstark tavla. Låt väggen intill vara tom, så stjäl de inte uppmärksamhet från varandra. Undvik mönstrade/färgade gardiner och låt ljuset flöda in. Fransdraperier (…se bild) ger en ombonad känsla och släpper in ljuset bra, fortsätt gärna en bit ut på väggen. Bra belysning är 50% av inredningen, välj en stor taklampa och gör det med omsorg. Här är det värt att lägga några extra kronor, glöm inte dimmer!!!

Fortsätt med gärna med era frågor. Senare i veckan kommer ett inlägg med svar…

3 reaktioner på ”Inred smart”

 1. Hej Sofie!
  Hoppas att ni trivs bra i Danmark! Det blir ju ännu mera sällan vi får se er tyvärr! Ni får höra av er nästa gång ni är i Sverige så att vi hinner träffas på en middag eller så!
  Alltid lika kul att ta en titt på din Blogg och fly lite från det normala jobbet!Skulle definitivt behöva lite av dina proffstips på:
  1. Hur döljer man/möblerar sådana otympliga/fula saker som DVDspelare, stereo, playstation
  2. Garderobsinredning, tips?
  3. Dina favorit inredningstidningar för inspiration
  Hrm..Mycket förvaringsproblem som du hör:-)

  Kram Lisa (Hilding alltså)

Kommentarer är stängda.