Också ett sätt…


Bild: Hus & Hem

Det där med ramar och tavlor är ett dilemma för mig just nu…

Vi bor numera i ett väldigt modernt arkitektoniskt hus, vilket medför att vi inte så många platser att dekorera på, t ex inga fönsterbräder. Då blir det till att hänga saker på väggarna istället (…där jag vanligtvis vill ha det sparsmakat). Fönster från golv till tak är smickrande men det blir inte samma känsla som i ett gammalt hus…

I helgen var vi hemma i Lund och 20-talsvillan… och visst är det något speciellt!!! Där finns mer själ på något sätt, brädgolv, stora fönster för att nämna något. Jag har börjat förstå att det tar din tid att finna denna känslan i nya hus. Den som är så otroligt viktig för trivseln. Huset vi bor i nu har förstås andra kvalitér, som närhet till hav och strand, natur och självaste Danmark med sin goda smak för design och alla härliga och vänliga människor.

Bilden visar ett annat sätt att göra en personlig och häftigt väggdekoration… Lampfötterna (nedanför) har paret fyndat på loppisar under många års tid, och visst blir resultatet bara helt fantastiskt dekorativt i grupp, med enkla nakna lampor i.

Allt för idag!
Kram Sofie

3 reaktioner på ”Också ett sätt…”

 1. Hej tjejen! Hoppas allt är bra i Denmark och att du trivs!

  Ska du med till Formex?? eller blir det inget i år.. kanske tätt inpå?

  isf du kommer vara saknad 🙂

  Kramisar Jannice

 2. Materielltjej

  Det är tacksamt med denna trenden med ramar. Iofs så har jag inte mixat ramar vad gäller färg men att pussla dem tillsammans kändes såååå rätt.

  Görsnygga lampfötter

  Härligt iallafall hur man vill ha det och inte här i livet. Att inredning kan få sån betydelse för ens välmående. Satt och diskuterade det med ngn igår och vi undrade vad det är för starka psyken som kan ha hemmet hursomhelst och med avsaknad av smak och ändå må bra hemma 😉

 3. Blogg by Maliin Stoor

  Förstår hur du menar
  =/
  =)
  (I-landsproblem, Hihi, eller hur…?)
  Har ju själv ett modernt hem och allt är inte lätt, även där uppstår frågetecken..

  Må bäst i sommaren!!

  Maliin

Kommentarer är stängda.