Har ni semester eller?!


Bild: Leva & Bo /Ove Lindfors
Som de flesta känner till är jag mammaledig med Esther (…nu två månader) och Ebba 4,5 år. Jag njuter av sommaren och den riktiga sommarkänslan infinner sig i allra högsta grad. Långa frukostar utan stress, höga temperaturer och massor av sol, svalkande bad och pricken över i:et -jordgubbar varje dag. Ja dessa få veckor ser jag till att det finns färska jordgubbar i kylen jämt. Gott att blanda i müslin till frukost och efter middagen på kvällen. Helst äter jag dem med Sia-vaniljglass eller med kaffegrädde och socker. Det är SOMMAR för mig…

På fredag går mannen av för semester och vi har fyra låååånga veckors ledighet tillsammans. Min ”ledighet” varar längre 🙂 hoppas att jordgubbarna också gör det… Vad är sommar för dig???

5 reaktioner på ”Har ni semester eller?!”

 1. lite samma känsla som du, att känna att man kan fylla dagarna av långsamheter (sova länge), lyxigheter (jordgubbar och grillat), roligheter (träffa en massa vänner) det ska bli min semester iallafall, kram Malin – Körsbär

 2. Frukost ute -det är sommar för mig! Ääälskar att känna solen värma (gärna bränna lite). 😀

 3. House of Jammi - blogg och webshop

  Mest sommar är att vara vid vår sommarstuga vid havet. Jordgubbar är en stor del av sommaren. Och så alla sånger som handlar om sommaren och som poppar upp sommar efter sommar: Tomas Ledin, Gyllene Tider, m m. Grilla, inte att förglömma.

 4. Inredningsgalen

  Ja njut av varenda minut!
  Själv börjar jag min semester nu på måndag. En vecka att slappa sen får vi huset o då blir det 3 veckors jobb semester i stället. Fast ett o annat strand besök skall nog klämmas in. Det är ju bara sommar en gång om året!
  kram

 5. Kolla Mårtenstorget efter jordgubbar från Abraham Hill – de har en andra skörd gubbar. Du får annars frossa när du kommer till Grönslätt.

Kommentarer är stängda.