Inrednings-akuten


Bild: Hus & Hem
En av mina svenska favoritmagasin är Hus & Hem.

Nu har de förbättrat tidningen med ännu en bra kategori –inredningsakuten. I det senaste numret förvandlade de en ”transport sträcka” till en ombonad hall. Bra belysning så att barnen vågar gå ut på natten och en lång tavellist visar fina foton på de! Längst ner har man flyttat byrån för att få ett djup i hallen och tennisracken (…min favortit) gör det hela personligt. Ett bra tips är att förvara böcker ovanför dörrposterna.

Bilder: Hus&Hem.se

5 reaktioner på ”Inrednings-akuten”

  1. Henricks tankegångar

    Riktigt fint, och vilken skillnad det gör med lite tanke och färg! / Henrick

  2. Ganska lagom tjej

    Så mycket trevligare det blev. Och tennisracken gör sig riktigt bra! Att placera böckerna högt upp mot tak har jag funderat på länge, då jag inte riktigt kan få till nån bra plats hemma för vanliga bokhyllor. Ska nog kanske göra något åt det på semestern! 🙂

  3. Den lila färgen är helt underbar tycker jag. Om jag inte minns fel så stod färgkoden i tidningen, bäst att leta upp innan det glöms bort (igen…)

Kommentarer är stängda.