Tapet och färgval

Hör du till de som velar fram och tillbaks när det kommer till tapeter och väggfärg? Blir det förmycket eller för rörigt, för tråkigt eller stelt, kommer jag tröttna? Frågorna är ofta många…

Nu i långhelgstider är det säkert någon där ute, som just ska ut och välja tapeter eller väggfärg. Här kommer därför ett litet tips från en numera danmarks-bosatt och mammaledig inredare!


Bild: Leva&Bo
Inredningstips;
Att jobba med tapet och färger som binder ihop rummen skapar en skön helhet och ett lugn i hemmet. Tänk därför på; Vad är det du ser när du passerar/sitter i ett rum och tittar in i ett annat? Jag tycker denna bilden beskriver det himla bra. Se så bra de harmonierar med varandra. Vill man ha någon jättemönstrat eller en färgstark vägg kan man välja att göra det på väggen du inte ser från det andra rummet.

Lycka till och trevlig helg!

5 reaktioner på ”Tapet och färgval”

  1. House of Jammi - blogg och webshop

    Ojojoj, det har hänt mycket sedan jag var här sist – en bebis och ett nytt hemmaland. GRATTIS till bebisen, och grattis till det nya huset. Det låter verkligen spännande.

  2. Åse - Interiörguiden

    Oh ja, jag velar jätte mycket. Jag arbetar i en färgaffär så jag ser dessutom så många fina tapeter. Men om jag fortfarande gillar tapeten efter ett år, då är den rätt! Det kan vi kalla vela!

  3. Det är verkligen ett problem som jag har. Bor i en tvåa med öppen planlösning, inget separat sovrum utan två lika stora rum med en sovalkov. Öppet mellan alla rum. Om jag tapetserar i ena rummet måste det passa med det andra rummet. Jaja ska gå till en tapetaffär och be om lite kloka tips:)

Kommentarer är stängda.