Färgklick

Bild: inreda.com

Förra veckan visade Simplicitybloggen bilder från mitt vardagsrum i 20-talsvillan. OCH som ni vet gillar jag gillar starka färger mot det vita… Blev därför såå glad när jag hittade denna fina bastkorg på Hulténs shop i denna underbara gula färg. Det blir en snygg inredningsdetalj och ger rummet en fin färgklick! Förvara allt från leksaker och dvd/dataspel, magasin eller varför inte plantera ett olivträd i den?!!!

Bild: Jannice Wistrand

5 reaktioner på ”Färgklick”

 1. Jättesnygg bastkorg! Men jag hittade den inte i deras shop!?

  Ha en fin dag!

 2. Livet på Annajordet

  Otroligt fin lek med färger i ditt vardagsrum! Hälsning Ulrika

 3. Jag älskar den lite smutsgula färgen…har den i vårt sovrum där tapeter från Cole & Son;Cow Parsley hänger! Trots snart två år i dess sällskap älskar jag den fortfarande. I kombination med mycket vitt är den färgen fantastisk tycker jag!
  //Anna

 4. Hej! Var har Du köpt den fyrkantiga mönstrade kudden med tofsar? Är jättesnygg ihop med Oddbird kudden! Och gula bastkorgen och gula vasen skulle man också vilja få tag på!?

  Hoppas Du kan ta Dig tid och svara, skulle betyda jättemycket!

  Ha en fin dag!
  Kram/ Nadja

 5. Låter som ni har det fantastiskt därborta i Danmark. Mysigt med nya projekt och så klart lilla Esther…Ursött namn.

  Kram på dig vännen
  Jannice

Kommentarer är stängda.