Gör fint med saker du redan har…

Bild: Pia Ulin

Högar av inredningsmagasin och böcker är något som alltid tilltalat mig. Det ger mig en känsla av liv och personlighet till inredningen. Du kan använda tidningarna som avlastning för kaffekoppen eller för belysning. Stapla de på en gammal stol eller bara låta de tala för sig själv. Kombinera i det oändliga! Ellerhur är det lätt att åka ut och handla något nytt så fort man vill förändra något i hemmet? Se dig omkring och låt saker och ting byta plats!

Bilder: Pia Ulin

6 reaktioner på ”Gör fint med saker du redan har…”

 1. Inredningsgalen

  Det gillar jag med, högar med tidningar alltså! Särskilt mot ett snyggt golv som på bilden!
  Lycka till med bebisen, min bäst vän födde på en timme i går, dröm förlossning!!!

 2. Henricks tankegångar

  Gillar det verkligen med att använda det man har. Ofta blir man hemmablind, men med lite fantasi kan mycket bli som nytt. Gillar ditt nya utseende på bloggen också, jättefin. / Henrick

 3. så snygga bilder!
  bra tanke, jag försöker tillämpa den så mycket som möjligt.

  ha en trevlig helg.

 4. Hade gärna inrett med tidningshögar, men just nu har jag en vild ettåring som river sönder allt som kommer i hans väg… Men om något år kanske jag får ha mina tidningar i fred! 😉 Ha en fin valborgsmässoafton!

Kommentarer är stängda.