Förnya i gästrummet

Ja, som ni märker är det fortfarande täta inlägg här på bloggen, och de är inte förskrivna…! Jag har nu vilat mig tillräckligt många dagar och är nu taggad för att ta emot min nästa prinsessa 🙂 …hon lyser med sin frånvaro kan jag meddela.


Bilder: Bemz.se

Jag vill också meddela att Bemz nu utökat sitt sortiment med fler klädslar till dagbäddar eller bäddmadrasser. Piffa upp gästrummet eller skapa en myshörna i tonårsrummet. Klicka HÄR för mer inspiration och mått.

5 reaktioner på ”Förnya i gästrummet”

 1. Sofie! Alltid lika kul att titta in på din Blogg och bli inspirerad. MEN nu tycker jag faktiskt att det är dags att nästa bild på Bloggen innehåller den lilla nyfödda;-)
  Hur många dagar över tiden är du nu? Sådan jobbig väntan….
  Kram Lisa

 2. Du är hjärtligt välkommen!! Bara att höra av dig om du är i krokarna. Hoppas nu bebben tittar ut nån gång! KRAM HELA DAN

 3. Men goa du!! Fortfarande… o vet du att det blir en tös?????

  Jag tänker på dig och håller alla tummar.

  Du var saknad.. nästa gång är du med.

  Kram o trevlig Valborg
  Jannice

 4. Inte bara mamma

  Men oj det har jag missat. Va spännande med ett nytt litet liv.

  Bemz älskar jag. Jag har bestämt mig för att köpa en Klippan soffa (om alla i familjen är överrens dvs) och beställa tyg från bemz i sommar när huset på landet är klart.

  LiseLotte

Kommentarer är stängda.