Alternativ…


Bild: Alvhem Mäkleri
till traditionella sängbord???
Det är lätt att fastna i konceptet; två lika bord, två lika lampor och mattor… Idag får du tips om hur du enkelt inreder ditt sovrum, personligt i just din stil.

Inredningstips: Välj först en basfärg på dina möblerna. Du kan ha svart som på bilderna, vitt eller också blanda olika färger.

Bilderna visar hur en enkel stol agerar avlastning för tex. väckarklocka/mobil, nattlinne och en liten färsk blomma! Belysning kommer från slingan som placerats runt om spegeln. Behöver du bättre läsbelysning, sätt en tunn och smidig golvlampa vid sidan. På andra sidan ser vi en klädstege som fyller sin funktion fullt ut! Den tar liten plats längs väggen och gör att inedningen ”kommer upp” lite. En klämspot ger bra riktat ljus, favoritboken och slipsen kan lätt hängas på de olika stegen! Med ganska enkla medel kan du lätt styla om och förnya lite i sovrummet.
Lycka till!

4 reaktioner på ”Alternativ…”

 1. Finfina inspirationsbilder! Och vad SUPERFIN din nya header är. Man blir glad av den. 🙂

  Tack för din gulliga kommentar hos mig. 🙂 <3 Kram Malin I&D

 2. Jag gillar idén att ha olika sängbord mm. Och så gillar jag när man har stolar som bord.

  Din blogg har verkligen blivit fin (ännu finare) efter att du pimpat den.

  /Jenny

 3. Nu har jag snart plöjt igenom alla inlägg och jag gillar dom verkligen. Härligt inspirerande och lärorika! Vore toppen med tips till ungdomsrum. Det är ofta svårt att hitta.. 🙂

 4. FRÖKEN KUMLIN

  Klädstegen gillar jag verkligen, jag gillar även saker i par =)Känns mindre rörigt då, har så rörigt i mitt huvud att det måste vara ordning runt mig ;D

Kommentarer är stängda.