Explosion av färg

Bild: SF.se
I lördags var jag på bio med vår Ebba 4. Efter föreställningen fick hon syn på denna bild med Jonny Deep som hattmakare i filmen [Alice i underlandet]. Hon kunde liksom inte sluta titta…! Den är magisk! Låt dig inspireras av färgexplosionen, make-up och hårstyling, rekvisita, ja allt!

Idag fick jag också frågan; var jag hittar inspirtion till mina jobb? Svaret är i allt! Iakta saker du ser i din omgivning, naturen, färger, vänd uppochner på ting- låt fantasin flöda! Bilden är ett bra exempel.

Filmen har prämiär 3 mars.

4 reaktioner på ”Explosion av färg”

 1. House of Jammi - blogg och webshop

  Färgstark bild! Men nog är han snyggare i Pirates of the Caribbean…

  Missa inte TÄVLINGEN på min blogg.

 2. Har också svårt att slita blicken från herr depp oavsett utstyrsel. Han är enligt mig magisk i sig själv 🙂

  Ska också se filmen, såklart 🙂 har nog inte missat något han gjort sen 21 jump street …kanske skulle ta med fyraåringen denna gång. Hur var filmen för barnen?

  Kram
  Erika

 3. Erika:
  Filmen har premiär 3 mars. Såg [Det regnar köttbullar] i lördags, dock ingen höjdare!
  Men det är alltid ett äventyr med bio, popcorn är halv grejen, haha!

  Kram Sofie

 4. Hemmarikets Charlotte

  Jag älskar också bilden. Använde den i ett kollage i går och det är som sagt magisk.

Kommentarer är stängda.