Ny spa-trend?

Vi hoppar lite från ämnet inredning…

Bilder: [room] by sofie

Under mina senaste resor runt om i världen (…senast shoppingmeckat Singapore) har jag stött på något som verkar vara en ny trend. Dock har jag inte sett det på någon salong i Malmö/Lund regionen ännu; jag pratar om Fish-Spa. Första gången jag såg det var i Brasilien för två år sedan. Jag ska ärligt erkänna att jag inte testat ännu och ställer därför frågan till er mina kära läsare -någon därute som provat detta nya SPA-fenomen? Mannen på bilden verkar ju ganska lugn… undrar dock hur fiskarna mår, haha!!!


Bild: [room] by sofie

Min man uttryckte det; -Det är som en ”ät-hur-mycket-du orkar-buffé” för fiskarna. Det ska också tilläggas att ingen av oss var speciellt intresserade av att prova… kanske nästa gång- måste nog vänja sig lite vid tanken.

Vad tror du, blir det nu inneflugan i Sveige om några år?

3 reaktioner på ”Ny spa-trend?”

  1. Det finns en salong i Malmö som heter Doktor Fisch, där kan du prova det Sofie:)! En kompis till mig gjorde det och fötterna blir otroligt mjuka men hon tyckte det kändes rätt obehagligt!

    Ha det så bra vännen! KRAM

  2. Åhh, tack för tipset Josse. Inte riktigt mogen för att provat än, tror jag…!

    Någon annan som provat???

  3. Jag har provat den helsvenska versionen: bada i insjö. Där brukar det vara så fullt av spigg och abborrar att det känns exakt sådär (tippar jag). Det är i vart fall alltid något stim som nafsar på ens fötter…

    Inte obehagligt, men…ja. Okej, lite, då.

Kommentarer är stängda.