Bra budgetklappar

Hoppas att ni också vaknat med en härlig vacker vit julmiljö (…läs snö! ) runt husknuten. Äntligen får vi kanske en vit julafton i år!?

Idag blir det ”jobb på fältet” för mig. Efter att varit hemma med hostig dotter i fyra dagar är vi alla redo för våra vardagliga sysslor. För mig bär det av till Ikea, då en ny homestaging trillade in såhär dagarna innan jul. Jag behöver komplettera med lite mattor och andra textilier.

Dagens fyra klapptips kommer därför från självaste Ikea:Bilder: ikea.se
1. Brandsläckare, Patrull 649:- eller 369:- med Ikea-familykort.
2. Dun sockar, Snöa Band 99:-
3. Billy 30-en hyllning till Billy 149:- eller 89:- med Ikea-familykort.
4. Stol Olle, röd 399:-

Något för alla. Kanske inte så att man åker till ikea för att ”sista-minuten-handla” julklappar… men om budgeten är stram kan det kanske vara en god idé!

Ha en bra dag och åk försiktigt på vägarna!

Kram Sofie

2 reaktioner på ”Bra budgetklappar”

  1. En brandsläckare är något jag skulle vilja ha. Är så praktiskt, får ta mig i kragen o inhandla en. Har desstuom ett presentkort från Ikea, som bränner i fickan. Har jag tur blir det fler i julklapp. Tror jag skall ta o slå till på brandsläckarn. Den kommer vara bra att ha o snygg i mitt arbetsrum eftersom den är röd. Man får tänka så oxå!!!!

  2. Inredningsgalen: Ja, den är både snygg och funktionell. Om ditt presentkort dessutom bränner i fickan är det nog en god idé…haha!!!

    Kram på dig!

Kommentarer är stängda.