CLINIC -ett ”sjukt” uteställe

Det var ett roligt ögonblick när vi en kväll under semestern i Singapore passerade denna bar: CLINIC


Bilder: [room] by sofie

Refektionsartat och stod jag en fågelholk i ca tio sekunder, vem kommer på ideén att inreda en bar och ett uteställe i steril sjukhusmiljö? Drinkar serverades i droppåsar (för den som önskade) och sprutknippen hängde till höger och vänster. Kolla in belysningen…

Det är sällan jag tappar hakan sådär, men Clinic fick mig att gapa stort! Jag gillade någonstans det jag såg, för det just var så oväntat. Det är därför jag älskar att resa och upptäcka saker som ibland känns helt utanför ens normala tänk.

Bilder: [room] by sofie

3 reaktioner på ”CLINIC -ett ”sjukt” uteställe”

  1. Proforma - Irene

    Helsjukt! Drinkar i droppåse!? Härligt knasig idé! Man måste ju bara gå in… naturligtvis!
    Kram

Kommentarer är stängda.