Arkitektur i toppklass

Bilder. Åke E:son
När jag såg detta hus på Sandras blogg; Design Delight blev jag glad och kände hopp för framtiden. Trodde inte i min vildaste fantasi att det gick att få bygglov för att spränga in ett modernt minimalistiskt Townhouse bland de pitoreska gathusen. Arkitektkontoret Elding Oscarsson är byrån bakom denna läckerbit! Huset hittar vi i Skånska Landskrona och enligt mig en underbar nybyggnation alldeles intill de gamla sekelskiftshusen.

Klicka HÄR för att se alla bilder.

Nedan följer interiörbilder.

Bilder: Åke E:son
Något i denna stilen skulle jag kunna tänka mig att göra i mitt ”älskade Lund” -någongång i framtiden …kanske inget för en familj med små barn direkt utan mer när man vill leva ut sin dröm och slippa jobb med trädgård och annat.
Skulle DU kunna tänka dig att bo så här?
Önskar er en fin onsdags eftermiddag.
Kram Sofie

4 reaktioner på ”Arkitektur i toppklass”

  1. Snyggt snyggt snyggt! Helt otroligt att man får göra så, super härligt! I mitt kvarter med mina gamla grannar får man knappt måla om staketet utan att de blir sura. Kan ju tänkta dig när vi bytte fönster o inredde vinden, blev en hel del sura miner på gamlingarna.

    Sjukt cool bar, rullstolar som stolar.Ja de hittar på!!!!

Kommentarer är stängda.