Nu är det tävlings-dags!


Bild: Älskling & jag
Har du också börjat spana på utbudet av julprylar?
Surfa in till fina webb-butiken älskling & jag och klicka hem några julpynt som förhöjer ditt hem i jul . Just nu har du chans att vinna 4st fina julgranskulor här på bloggen i sammarbete med älskling & jag.

Lämna en kommentar och berätta hur Du skapar julstämning hemma hos dig. Länka med bilden nedan för dubbel vinstchans.


Bild/kollage: Erika Larsson

Tävlingen pågår tom 22 november.

Lycka till!

39 reaktioner på ”Nu är det tävlings-dags!”

 1. Precis vad jag är ute efter, mycket färg i granen i år!
  Brukar byta lite tema. Förra året gick allt i svart o vitt, mycket stilrent. Året innan en klassisk röd och vit jul, med mycket naturmaterial. I år tänkte jag färg!!! En röd stor adventsstjärna har inhandlats och mycket färg i granen skall det bli!
  håller tummarna hårt och tänker på att VINNA!

 2. Jag vill vara med att tävla im dom underbara och färgstarka julgranskulorna!! Brukar ha mycket vitt och silver blandat med färgstarkt pynt , så dessa passar mig perfekt! Annars massor med levande ljus och god mat!! Länkar såklart!!
  Hoppas du får en underbar vecka!
  Kram//Ulrica

 3. Med mycket tända ljus, härliga julblommor och julgran blir det en mysig julstämning.

 4. Härliga kulor!
  Hos oss är det mkt "naturligt" julpynt, lingonris, mossa, Frostade frukter, rönnbärsgiralnger, vita dukar, röda band….

  Det absoluta måstet är också de 2 röda handgjorda trearmade ljusstakarna som min farmor som liten köpte i present till sin farmor! De står alltid på skänken tillsammans med gottebordet.

  Självklart länkar jag till din tävling.

  Kram L

 5. Jag tänkte satsa på en färgglad juldekoration som passar vår övriga inredning. De fina julgranskulorna hade passat perfekt på ett fat med granris och några tända blockljus.

  Jag länkar givetvis från min blogg! Hoppas på vinst:-)!

  Hoppas du hade det riktigt bra i GBG, lät jättespännande.

  Kram Jossan

 6. Älska den fina färggladda juldeko! Det är första gången jag är hos dig.

  Jag länkar från min blogg……

  Måsta säga det bästa met jul är hemma hos oss julafton! Det är min födelsedag, vilken tur jag har hahahah….

 7. Efter en väldigt sparsamt pyntad jul ifjol kommer jag i år att satsa på julbak, gran och vitt pynt. Dofter ger julkänsla och vitt pynt passar bäst i mitt färgglada hem.

  Kram!

 8. Lantligt förälskad

  Jul för mig är själva stämningen, pirret och nyfikenheten inför julafton. Jag brukar göra detta genom att tända ljus på morgonen vid frukost, lyssna på julmusik. 🙂 känna doften av kanel & apelsin. Självklart kan man ju pynta sig in i julstämningen. Men det som man måste stimulera är alla sinnen.

  Kram!

 9. Det första och viktigaste jag gör att ha extra många ställen att placera levande ljus på. Se dekoreras gärna med mossa runtom i olika ljusstakar mm.
  Underbart

 10. Brunkullan med Mosipperötter

  Sån mysig blogg! Och fin tävling.
  Självklart vill jag vara med.
  Länkar i vänsterkolumnen.

  Till jul vill jag ha extra många levande ljus, hyacinter och ammaryllis. Mossa och kransar. Vackert juligt hantverk och mysiga textilier. Färger i vitt/grått/svart/rött och allt det gröna i levande material:)

  Susanne

 11. Love and Be Proud

  Julen börjar några dagar innan med STORstädning! 🙂 Sen som hos alla andra med första advent…då brukar vi baka massa gott!! Sedan bjuder in hela familjen på första adventsfika… Vi lottar då även ut vem man ska köpa årets julklapp till! 😉 Hos oss är det jul hela december…För mig är julen en stämning av lugn & kärlek… en tid för att vara tillsammans!

  Deltar gärna… & länkar! 😉

  http://taevlingsbloggen.blogspot.com

 12. Adventstjärnan i fönstret, adventsljusstaken framför den öppna spisen och julgranen klädd.
  Tomtar överrallt och fullt med julgodis i skålarna. Och det bästa av allt, dricka ett glas glögg med julmusik i bakgrunden! Ja,..jag gillar julen!!

  gotland(at)speedmail.se

 13. De fina kulorna vill jag gärna vara med o tävla om! Jag gillar naturmaterial, mossa, gran, lummer och ljusa lila, rosa,vita o turkosa färger. Otippat men fint!
  Kram t

 14. …julstämning hos oss är hyacinter, ljus, saffran, julkorts tillverkning och framför allt mycket pyssel i alla dess former.Hoppas även att de fantastiska julkulorna hjälper till med julmyset detta år också:) …länkar från bloggen.

 15. evamar - tävlingsblogg

  Julkänslan kommer till första advent då julpyntet kommer fram. Jag är inte sådär genomtänkt att jag håller mig till en färgskala utan det är favoritsakerna som kommer fram utan dess mer tanke på hur de matchar varann. Däremot köper jag alltid lite mer varje år så snart är det dags att börja rensa… Huuuuu…

  Länkar i min tävlingsblogg:

  http://evamar.blogg.se/2009/november/julgranskulor-22-november.html

 16. För mig handlar julen mycket om dofter! Jag gillar att ta in naturen på julen och krydda upp det med dekorationer som doftar. Granskrans på dörren, nejlikefyllda apelsiner i fönsterna, glaserade stora pepparkakshjärtan i fönstrena. Vackra blomgrupper med lingonris, renlav, amaryllis och kottar. Det är jul för mig!

 17. Åh så fina! Jag vill gärna vara med och tävla! =) Hos oss kommer julstämning vid första advent! Då har vi fått fram allt julpynt som adventsljusstakar, ljuslyktor och hängt upp jul gardinerna. Sen brukar vi baka pepparkakor och lussebullar som skapar den härliga jul doften i hemmet! =)

  Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/november/vinn-julgranskulor-fran-alskling-jag.html#comment

  Och här är min mailadress: Jesssica.blogg@hotmail.com

  Hoppas på tur!
  /Jessica

 18. Vi ska åka ner till Halland och fira med min släkt med en riktig lantlig jul med många olika kulturer(svensk/finsk/afrikansk/turkisk)och mycket god mat, eget bak och godis =) och självklart så hugger vi vår egen gran i skogen!Underbart mysigt och trevligt. Till detta passar färglada för att förstärka de olika kulturkrockarna.
  Mail:marica_larsson@hotmail.com

 19. Vi kor med massor av ljus i hela lagenheten, julbak o glogg-dofter, julmusik o oppet hus for vanner o familj!! Det ar basta julen for mig!!

  Sjalvklart ar granen pa plats i vardagsrummet o den pyntas enligt tradition i vart hem pa lillejulafton. Varje ar hangs nagot nytt upp o i ar hade dessa farggranna kulor passat perfekt!!

  / Camilla
  c_falk@home.se

 20. hej! för att skapa perfekt julstämning krävs det massa levande ljus, i alla dess former. Men även lite doftljus i dofterna, kanel, vanilj osv. Julstjärna och adventsljusstake är ju också självklart. och när man blir sugen på knäck eller lussebullar så ska det alltid finnas i frysen att ta upp. alltid redo! julen kan komma!
  martina_holst@hotmail.com

 21. Hejsan!

  Jag vill gärna vara med och tävla om de snygga julgranskulorna. De hade gjort sig snyggt i den gran som vi ska hugga i år. I övrigt kommer vi pynta med tomtar och massor av glitter samt baka hela december så vi har frysen full av gott inför julen.

  Hälsningar Jenni
  jenni.ahlgren@gmail.com

 22. Ljuvliga kulor. Jul är mys och dofter , lugn och ro. Nära och kära. Glöggdoft och pepparkakor

 23. Vilka unerbara julgranskulor, dem måste jag ju bara ta chansen att vinna!

  Hemma hos mig är det färgstark jul som gäller, aldrig rött, grönt och traditionellt utan hellre cerise, turkost, lila, guld och silver!

  Mycket juliga växter, massa frukt, glittriga grenar (och renar) och såklart juleljus av alla de slag sprider en mysig julkänsla hemma hos mig. Kan knappt vänta på att ta fram årets julpynt..:P

  LÄnkar från min blogg!

 24. Vilka fantastiska julkulor! Hos mig skapar jag julstämning genom att ha extra mycket ljus framme. Små arrangemang med hyacinter och andra fina blommor som passar fint till jul. Minigranar har blivit något nytt hos oss. Eftersom vi bor i ett litet hus så har jag hellre ett par små minigranar inne istället för en stor.

  Länkar i min blogg och håller tummarna!
  kram Mia

 25. I år piggar jag upp julen med lite färgglatt! Då skulle de här fina julgranskulorna bli så fina hemma hos mig!

  Jag länkar till min blogg.
  Hälsar Petra

 26. Till första advent kommer jag att plocka fram rengöringsmedel och sköljmedel som doftar jul – doftar det rätt, då känns det på en gång mycket juligare. Annars får jag på en gång julstämning av min vita gran när jag tänder belysningen, den är helt magisk (och skulle vara jättefin med såna här kulor!), och julmusik och glögg förstås. Och julklappspyssel.

  Jag har länkat från min blogg!

 27. Vilken härlig blogg jag kommer till!!
  Kul med tävling och den måste jag givetvis vara med i.
  Min jul firas med mycket tända ljus, både levande och ljusstakar i alla fönster.Vi brukar baka både pepparkakor och lussekatter, vilket sprider en underbar doft i hela huset. I år gör vi även egen glögg…recept finns på min ena blogg om någon tycker det låter spännande. Julblommor är ett måste och gärna då underbara hyacinter och amaryllis. Givetvis får vi julstämning med massa julmusik.

  Julgranskulorna skulle passa perfekt i min gran i år, då vårt tema i år är färgglatt.

  Så jag hoppas på turen!!

  Jag länkar från min blogg

 28. Till första advent sätter vi upp julgardinerna, det blir så mysigt och ombonat av dem. Och stjärnor och ljusstakar i fönstren, och en massa levande ljus därtill.

  nannaeatlive.se

 29. Jag är med 🙂 Jag skapar julstämning hos mig, genom att bjuda in min familj, sätta på julmusik och baka 🙂 Man får inte glömma glöggen eller julmusten till 🙂

 30. I år är det faktiskt julgranspremiär hemma hos oss, och då skulle de här supervackra julgranskulorna skapa den bästa julstämningen. Ett måste är annars massor av adventsstjärnor, Amaryllis och levande ljus – och att man bara kan varva ner och njuta utan allför mycket julstress.

Kommentarer är stängda.