Uppdaterat arbetsrum


Bilder: [room] by sofie
Här är bilder från förra helgens tapetsering av arbetsrummet! Fick till ett litet ”patchwork” runt stömbrytare och kontakterna! Vad tycker du? Ibland får man improvisera (…lyckades med att skära bort förmycket tapet runt om.) Tycker själv i efterhand att det ger liv att den strama lite maskulina tapeten.

Tips: Bara för att tapeten visas stående i katalog finns det inga regler för att det ska vara så. Denna har jag tapetserat på längden och gör att mitt lilla kontor känns bredare. Kul att sätta upp färgglada ramar i ett oregelbundet mönster för att mjuka upp linjerna.

Såg här såg väggen ut FÖRE.
Bilder: [room] by sofie
Nu ska jag göra det sista på mäklarkontoret som vi fräschade upp i helgen, tänk vad lite färg och tapet, lite ny belysning och en stor härlig golvväxt kan göra!!! Bilder att vänta…
Kram Sofie

7 reaktioner på ”Uppdaterat arbetsrum”

 1. Det var en snygg tapet, gillar det lilla extra runt strömbrytaren. Ibland blir det inte som man tänkt sig, men bra ändå!!!

 2. Hoppas du känner dig bättre! Det blir svårt att hinna med lunch den här veckan, jobbar extra mycket på Ilva då Ikea öppnar imorgon och det väntas extra mkt folk. Men nästa vecka är lugnare så jag ses gärna då. Har du förslag på dag?

  Jättesnyggt med nya tapeten! Ska bli kul att se bilder från mäklarkontoret:)

  Kram Jossan

 3. Vad fint det blev. Har ocks kärat ner mig i denna fina tapet, vet inte riktigt vart jag ska ha den bara. Funderar vidare .-)

  Kram
  Erika

 4. Therese;
  Kul att du gillar min ga tapet. Gillar fortfarandeden den tapeten mycket, men ibland är det kul att förnya sig lite 😉 Lotten föll på randigt!

  Ha en bra dag!
  Sofie

Kommentarer är stängda.