Designers Guild 20% rabatt

Bilder: Designers Guild

Vi fortsätter inredningskolan Del 4 och just nu är det sovrummet som är på tapet! Idag ska ni få ett litet gardintips som med fördel kan användas i just sovrummet

Det mest enkla är att skapa en mysig och ombonad känsla med hjälp av plädar, mattor, kuddar och annat som tillför
en härlig mjuk känsla i rummet. Många är dock rädda för gardiner (…jag är en av dem *ler*) Men….textilier behöver inte alltid hängas framför fönstret och förhindra härligt dagsljus från att komma in.

Tips: Prova istället att hänga gardinen bredvid fönstret- på väggen och fram till fönstret, förstår ni hur jag menar? Vi kommer köra ett helt avsnitt som handlar bara om fönstret längre fram i inredningskolan… Se bilden nedan.

Bild: Designers Guild
Just nu har Ylva interiör i Lund 20 års-jubileum och i åtta veckor lämnar hon 20% rabatt på åtta av sina mest sålda märken. Rabatten erbjuds från lördag till lördag och from idag till nästa lördag så är det just Designers Guild. Här kommer schemat för följande veckor-v40 Mullberry, v41 Sandbergs, v41 ROMO, v43 Mimou, v44 Sanderson & Morris v45 Missoni, v46 Baker.

Imorgon bjuder inredningskolan på tips till trångbodda eller till alla er som behöver mer förvaring. Vi bygger en säng på en bokhylla!

Ikväll blir det till att laga fisksoppa och förbereda för ett gäng vänner som kommer över!
Ha en fin lördag och njut av sensommaren som infinner sig -varje fall i södra Sverige!
Kram Sofie

6 reaktioner på ”Designers Guild 20% rabatt”

 1. Hej Sofie, vad toppenbra med din designskola! Bra och lättlästa tips så att våra krypin blir SÅ mycket bättre! Hoppas att fisksoppan blev en succe!

 2. House of Jammi - blogg och webshop

  Bra tips. Vi gjorde om i vårt vardagsrum för ett tag sedan, då åkte gardinerna bort från fönstren och istället hängde vi olika tyg i samma nyans som en fondvägg. Det blev hur bra som helst! Massor av härligt ljus från fönstren, samtidigt som tyget ger en mjuk, skön känsla.

 3. Gud vilket bra tips, jag ska absolut besöka Ylvas i veckan. Min syster fyller 30 år om ngr veckor och som i present tänkte jag byta ut alla hennes textilier och annat pynt. Så Designers Guild tyg eller Mimou är inte helt fel.

  Idag är jag helt slut, Elin gifte ju sig igår! Väldigt vackert bröllop!

  Fisksoppa låter mumsigt, hoppas du får en skön söndag!

  Kramar Jossan

 4. Hej du!
  Ja grymt bra pass, mina tre favoriter, combat, pump och balance! Träning är det jag saknar mest, ja förutom hunden, när vi nu skall åka på semester. Drar till Egypten på tors.
  Har provkört stövlarna ett varv runt huset, inte riktigt regnväder, men var bara tvungen. Super snygga!!!!

 5. Bra tips. Har också en kluven inställning till gardiner – men just i sovrummet tycker jag att det känns rätt mysigt att ha. Det är grymt bra att ha de bredvid fönstret i stället för framför. 🙂

Kommentarer är stängda.