Tankar om teknik…

Det är måndagkväll och jag är helt slut efter kvällens pass på gymmet! Trädäcksbygget på framsidan fortlöper. Martin är superduktig och jag och Ebba servar med kaffe och är trevligt sällskap. I denna stund har jag parkerat mig i sängen tillsammans med min laptop som åter ger liv ifrån sig -som om ingenting hade hänt?! Allt är som vanligt igen… efter många timmars uppdateringar. Jag frågar min man vad han gjort och han säger bara; Nu funkar den igen 🙂 …det gör den ju och allt är sig likt, ändå sitter på helspänn och är livrädd för att det ska bli svart igen…


Bild: Allt i hemmet
Det var trots allt några nyttiga dagar, då jag kommit till insikt hur sårbara vi är. Jag fick första kvällen (…precis när det hänt) nästan ett nervöst sammanbrott! Samtidigt lägger mobilen av (…efter två timmar med Dell-support.) M var på affärsresa och jag var ensam med ett ”upp och ner vänt” vardagsrum, byggare (…inkl byggdamm!) samt en hungrig treåring som gärna ville hjälpa till att laga min dator…

Samtidig insåg jag hur oviktig tekniken egentligen är …och hur skönt det är att inte vara tillgänglig 24 seven. Hur snabbt skapar vi inte oss måsten, som att blogga, kolla mail, vara uppdaterad facebook etc etc… Livet kretsar mer och mer runt dessa dumburkar eller fantastiska extra hjärnor och hjälpmedel som de faktiskt är.

Nu är jag är tillbaks och lovar många inlägg i veckan. Tack för alla peppande kommentarer, nu ska jag in och häsla på hos er!

Kram Sofie

2 reaktioner på ”Tankar om teknik…”

  1. bröllopsbloggen

    slumpen tog mej till din fina blogg..

    kommer säkert titta in här igen, kul utblidning du går va själv på g att börja men fick hoppa av då min mellersta flicka blev sjuk 🙁

  2. EN INREDOHOLIC

    Ja här blir det nog lite turer i Sverige men faktiskt mest vara hemma. VI bor ju 20 m från havet och allt vad det innebär. Kramar i massor o trevlig midsommar om vi inte hörs.
    Jannice

Kommentarer är stängda.