Mirror Ball

Bild. Urban Living
…det är många här i bloggvärden som har
lååånga önskelistor… och jag är inte sämre! Överst på min står just nu Mirror ball från Tom Dixon. Jag har bara förälskat mig i den sen första dagen jag såg den (…och mannen verkar också gilla dessa spegelbollar!)

Bild: Urban Living
Till vårt nyinköpta oversize matbord… skulle en grupp på tre-fem av dessa göra succé!
Vad står överst på din önskelista just nu??!

10 reaktioner på ”Mirror Ball”

 1. Vilka läckra!!! Vad skönt att din dator fungerar nu, vilken lättnad för dig!

  Inte lätt med denna teknik, jag trodde bara det var här tekniken var kass, suck blir tokig på TV:n och dessa kablar och ställa in videon för att kunna spela in och….ja, spela in gör jag inte mer, funkar icke…..
  Teknik i all ära, men ibland så blir man tokig…. Tur att det går att blogga = )!

  Ha en bra dag!
  Kram L-L

 2. EN INREDOHOLIC

  Alltid en Ghoststol från Kartell… vill ha 😉

  Pleaaase !!

  Kram på dig! URsnygg lampa!! Köp… låt nu pengarna rulla i vårt lågkonjunkturland. Det är ju det det behöver *skratt*
  Jannice

 3. Två vita lampor till kök o pigkammare som jag ska åka o köpa om ett par timmar 🙂 Från LampGustav, men allra helst skulle jag vilja ha "Lilla My".
  kramen

 4. || p e r l a n

  Håller med dig.. Ett gäng sånna lampor hade inte gjort ont någonstans!! 🙂

 5. Skönt att din dator fixade sig. 🙂 Visst är det läskigt när man inser hur upprörd man kan bli över något som egentligen är rätt oviktigt.

  Så coola de är – liksom det mesta Tom Dixon gör. Vad önskar jag mig? Hmmm… Just nu är jag rätt sugen på att slänga bort våra teakstolar och ersätta dem med 8 galvade Tolix – lär inte hända dock. Men man får väl drömma. 🙂

 6. Inredningsgalen

  Läcker!!!!
  Överst på min önskelista just nu står snygga pilkorgar att ha blommor i inne på innergården. Får se om jag får tummarna loss att köra en runda till Malmö. Annars får det vänta tills v 27 då börjar semestern o då blir det en tur över till Köpenhamn!

 7. super supersnygga är dom!!! Passar nog jättebra hos er! Mitt vill ha är..kunna välja färg till hall o trappa!

  Kram tina

 8. Åh ja, den är så läcker! Vill också ha! Längst upp på min önskelista ligger fyra nya köksstolar, men jag kan inte bestämma mig för vilka. Om jag finge drömma vore de självklart fyra vita panton, men ack så dyra! kram

 9. My Taste At Home

  Helt nya sovrumsmöbler står absolut överst. Just nu har vi ett hopplock av div och det är INTE snyggt!

Kommentarer är stängda.