Sommarens projekt

Åh vilken ljuvlig helg! Inga måsten så långt ögat kunde se…

Ibland som liten egenföretagare måste man ta till helgerna för att få saker att gå ihop! Jag har inte haft datorn öppen en ända gång -otroligt ellerhur? Det går faktiskt, jag kände att jag behövde en paus! (…men det var nära många gånger, haha!)
Bilder: [room] by sofie
I helgen fortsatte vi med målning av sommarens projekt, uterummet! Vi hade sedan tidigare bestämt att fönsterna skulle vara vita och vid ett tillfälle målade jag dessa. Nu har vi hittat den snyggast mattsvarta färgen och det blir bara så fint! Se bilder… Men, jag tyckte att det blev jättebra med svarta fönster och svart panel, hmmm!? Nu blev det jobbigt…!

Vad tycker ni, ska fönsterna förbli svarta eller ska vi måla dem vita?

Illustration: Skånska byggvaror
Vikdörrar (se ovan) väntar att komma på plats, ca 3,5 meter och är vita. Detta gör att det kommer försvinna en del ”vägg” och det bli mer luftigt och öppet.
Bilder: [room] by sofie
Nyfikna på vad ni skulle gjort!?
Önskar er en bra start på veckan.
Kram Sofie

6 reaktioner på ”Sommarens projekt”

 1. Husbysjutolfts

  Oj oj,,det var ingen lätt fråga.

  Men det var riktigt snyggt med det svarta.

  Ni får dra lott helt enkelt. Jag kan inte bestämma mig.

  Lycka till!
  Det blir snyggt vad ni än väljer.

  Ha en bra vecka

 2. Samma här – jag kan inte heller bestämma mig…

  Lycka till med beslutet. 😉

 3. Inredningsgalen

  Gillar kontrasten mellan det svarta o vita, så jag hade målat dem vita!
  smaken är som baken!!!

 4. Det är klart att du skall måla allt svart.
  Ger ett maffigare intryck.
  Tycker jag i alla fall.

  Ha det super.

 5. Tack för era kommentarer!
  Ja, jag gillar det helsvarta bäst, helt klart! Verkar som amnnen igår också tyckte detta… 🙂

  Kram Sofie

Kommentarer är stängda.