Sommargarderob

En dag som idag kanske man inte vill gå in i garderoben, haha!

Sommartemperaturer har lovats av metrolgerna… och de flesta av oss vill vara ute denna helg!
På tisdag är det dags för ny Fengshui kurs med Jannice.
Denna gång är temat Rensa i röran, detta ämne som jag bloggat en del om, och det känns som jag inte kan få nog!!!
I dessa bilder …Allt i hemmet, fick jag många nya ideer och dessa vill jag självklart dela med er!

Tänk en trist mörk garderob. Tapetsera med underara Nina Campbell tapet (…en av mina favo-designers) dyr-men gör underverk 835:-/rulle. Matchande matta och annorlunda hängförvaring. Kanske det viktigaste… belysning, jag hade valt spotskena! Paraplystället känns överflödigt-dock!! Visst känns det mycket sommar här inne?

Dekorativ burkar med lock att samla mynt, nycklar annat som gärna håller till i hallen!! Clam container kostar 390 kr och kommer från David design.

Bilder: Allt i hemmet
Småsaker som blir viktiga detaljer. Mobilhållare Ring ring, 150 kr från Ritio. Vit Ittalavas 449 kr-varför inte…think outside the box 🙂 Grön lackask matchar upp tapeten, kostar 180 kr, Room. Vad gillar ni skostället att hänga på dörren?? Genialsik- kommer från Ellos och det blir ditt för överkommliga 449 kr.
Ja, om ni fått förmycket sol och vill göra något annat, då kanske det är läge att plocka fram sommarklänningarna! Piffa upp garderoben med en snygg tapet och ny belysning! Blir garanterat roligare att hålla ordning!
Tips: Se er om hemma! Byt plats på saker och ni ska se att dem blir som nya i en ny miljö! Glöm inte att göra snygga stilebens!
Trevlig lördag,
kram Sofie

6 reaktioner på ”Sommargarderob”

 1. Härligt! Fast garderoben får vänta på uppfräschning till en mulen dag. Håller med dig om tapeten. Fantastisk!

 2. Oj vad kul med så mycket inspiration! Jag som har väldigt mycket vitt hemma tycker jättemycket om din sida, att lära mig få ihop lite färger. Har ju gått en inredningskurs i kort variant, men kan inte ta in färg, jag är hopplös. Men det är bra att få idéer om jag börjar homestyla. Snygga bilder!

  Ha en skön helg!
  kram l-l

 3. Fina tips! Jag älskar när man har saker till andra ändamål än vad som är tänkt. =)

  /Malin I&D

 4. Hej där! Hoppas du njuter av helgen och dess fina väder 🙂
  Ang. filippa k så har jag två muggar och jag håller med, kvalite på hög nivå! så det får nog kanske följa med några skålar hem snart 🙂

  Vilka fina inspirationsbilder, från Allt i hemmet sa du? Jag har planer på att börja prenumerera på den tidningen, gör du det? rekommenderar du den? kram!

 5. Hej Soffan,,,åh du! Vad fint! Kan jag boka in dig en dag i mitten av juli för lite tips till vårt nya hus!? Du är så duktig!
  kram Mimmi

Kommentarer är stängda.