Natur möter metall

TACK… för alla snälla kommentarer ni skriver! Ni har verkligen peppat mig när jag varit sjuk. Ledsen för att jag själv inte varit lika flitig hos er…utlovar bättring!!!

Byrån har minns sagt genomgått en förvandling och sovrummet börjar ta form. Ett par våder tapet orkade jag få upp igår och en sänggavel i lin blev också klar! Mer pyssel att väntas idag… (såååå skönt att vara på benen igen!)

Tänkte bege mig en sväng till Ikea…har spanat in denna coola lampa ett tag och de kommer passa perfekt som sänglampor.
Temat i sovrummet är-
Natur möter metall! Vill förena dessa två material, metall för jag älskar det moderna samtidigt som jag gärna har det ombonat och mysigt i sovrummet! Jag tror detta kan bli en rolig kombination…
Ha en skön torsdag!
Kram Sofie

7 reaktioner på ”Natur möter metall”

 1. Creations by Lisa

  Jag har också kikat på den lampan, den är såå läcker men jag tvekade lite pga den stora foten…
  Kram Lisa

 2. Ser fram emot resultatet. Skönt att du är på benen igen. Den där lampan har jag också spanat in. Fast mer konventionellt som skrivbordslampa. Blir nog urfin som sänglampa också. 🙂

 3. Tack goa du för din fina kommentar hos mig, blir SÅ glad = )!

  Den lampan är SÅ fin, jag har 3 stycken nu. De smyger sig in sakta en efter en = ). Det är som du säger, natur möter metall, den tar bort det allra gulligaste i mina gamla möbler, och ger ett rufft intryck. Du satt bra ord kring det jag tänker med modernt till det ombonade. Du blir nog fast för den lampan, det är lätt att bli det för just den här.

  Ha en skön helg!
  Kram l-l

 4. EN INREDOHOLIC

  Jag har en annan variant, fast i vårt sovrum. det blir liksom en fin fin balans. Roligt det ska bli att ses på tisdag. Ser fram emot det. Hoppas du får en underbar helg. Kram Jannice

 5. Hej hej!
  Jag har den lampan som sänglampa och trivs utmärkt med den. Ska dock byta till färgen på bilden eftersom vi inte ska ha svart nu. 🙂 Har funderat på att spraymåla till vitt med. Men metallfärgat är snyggt till vitt också så vi får se hur det blir.

  Jag funderar på hur jag ska göra med woodstapeten. Vilken vägg och om vi ska tapetsera direkt på eller på spånskiva. Vill ju så gärna kunna ändra om lätt och den där tapeten skulle jag ha svårt för att måla över. Alldeles för fin.

  Hoppas du mår gott och har repat dig och känner dig full av ny energi. 🙂

  Tack för din gulliga kommentar hos mig, du anar inte hur glad du gör mig. Man tar åt sig lite extra när det kommer från en duktig inredare som dig. 🙂

  Kram & trevlig kväll!

  Här blir det Expedition Robinson och glass med maränger och chokladsås. Mums! 🙂

  /Malin I&D

Kommentarer är stängda.