Förvandling- Ett rum blir tre


Bilder; TV4.se

Här har ni vår just nu; sötaste och kanske duktigaste inredare-
Camilla Lundsten från TV 4:s [Äntligen Hemma]. Det är inte ofta jag hamnar i TV-soffan (förklaring;…bor i 250kvm renoveringsobjekt!!!) men ikväll gjorde jag det- och det gjorde kanske du också?!

Jag såg förvandlingen av ett vardagsrum som även skulle fungera som fotostudio. Camilla lyckades också få till fyra sängplatser som pricken över i.
Läs mer och se FÖRE bilderna här.

Camillas bilder & tips;

 • Drapperier kan lätt sättas upp på skenor i taket och på så sätt dela av rum, eller dölja förvaringar bakom. Samtidigt dämpar de ljudet och skapar en behaglig miljö.

 • Möbler som går att fälla ihop är lätta att flytta undan och förvara när de inte används. Ett ihopfällbart bord och klappstolar är perfekt för att göra få sittplatser till många.

 • Bra belysning gör att rummet upplevs större. Fågelbur som dekoration är superinne hos oss inredare just nu! Här med roliga sidenband. Tygerna plockas upp i kuddfodralen.

 • Skaffa möbler som fyller fler än en funktion, till exempel en bäddsoffa. På så sätt sparar man mycket plats som kan utnyttjas till annat. Här finns sovplatserna i utdragbara lådor.

 • Flerfunktionella möbler. Här ser du pallar som lätt blir sittplatser vid behov. Underbart dekorerat med Kiwi-lyktor i olika färger -på porslinstallrikar.

Ha en skön kväll på er,

Kram Sofie

7 reaktioner på ”Förvandling- Ett rum blir tre”

 1. Jag såg det också – och gillade grundtanken även om jag lätt tycker att det blir lite too much på TV. Om hon hade hållit tillbaka lite med sin färgiver hade det blivit högra poäng från mig. :-)Det bästa med rummet enligt mig var de glada pallarna, sängen/soffan med de vackra kuddarna/tygerna och det vita tyget längs väggen. Funktionerna fick hon till riktigt bra!

  Kul att se någon som vågar färg på TV. 🙂

 2. Hej Malin!
  Ellerhur lyckades hon super med funktionerna! Imponerande!
  Jag tyckte faktiskt att det blev väldigt bra med färgerna med… men det är ju tycke och smak såklart 🙂 Grymt vackert tyg på soffan!
  Kul med ett nytt ansikte (..för mig då!) hon har kanske varit med länge? Well…

  Ha det bra,
  Sofie

 3. Funktionerna fick hon till bra, det håller jag med om! Tyget på soffan var jättesnyggt och kuddarna i soffan matchade perfekt. Men sen kunde hon inte sluta utan det blev bara mer och mer färg… säger jag som gillar svart och vitt bäst! 🙂
  Det var alltså för mycket i min smak!
  Tur ändå att smaken är olika!

 4. Hej! jag missade det programmet, så synd. Det verkade som en ny stjärna, härligt!
  Ja, jag blir certifierad Feng Shui konsult när jag är klar. Har du egen firma eller? Intressant jobb.

  Kram britt

 5. EN INREDOHOLIC

  Jaha, det får man se på repris. Missade det igårkväll… Hoppas allt är bra och glad påsk på dig. kram jannice

 6. Äsch det missade jag såklart! Men men- man kan inte se allt överallt. Ha en riktigt skön påsk! Kram Sara

 7. Det programmet missade jag, måste se reprisen. Smart lösning med pallar som kan vara bord. Kul att få idéer.

  Ha en bra dag!
  kram l-l

Kommentarer är stängda.