Påsken närmar sig…


Påsk veckan har hittills bara sprungit förbi. Jag har jobbat med ditten & datten, känns det som! Jag har tömt lägenheten som jag gjorde homestaging på, hållt till på mäklarbyrån, jobbat i skobutiken, då personal saknades mm mm. Jag har åkt runt till möbelsnickare och ritat hyllor och ska få offerter i nästa vecka. Woods tapet ska ha kommit upp igår… en vecka försent bara- hantverkare!? Har lite småsaker kvar att fixa i kakelbutiken.

Nog pratat om jobb…
nu ska vi fira påsk= vara ledig med familj & vänner!

Ikväll bär det av till Åhus för middag och sen fortsätter umgänget med vänner och familj veckan ut. En tur till Österlen och konstrundan är inte omöjligt även om jag tycker det brukar vara lite förmycket folk…haha! Lite jobb i skoaffären, ett pass på gymet etc.
Vad ska du hitta på i påsk?

Vi hörs i helgen!

Kram Sofie

Bild; Lagerhaus