På önskelistan idag…


NCS färgkartadenna variant (bild) kostar 1300:-ex moms.
Var sååå nära att köpa den förra helgen, men tjejen i färgaffären avrådde mig.
Hon sa till mig att köpa den stora boxen för 4500:- ex moms. Där har man bara en färg på varje bit som är dels mycket större, och som går att separera samt att du ser färgera på ett helt annat sätt etc etc. Känns som jag bestämt mig för fläsk och så plockar expediten fram oxfilé…ja, ni förstår vad jag menar….

Någon som har erfarenhet av dem olika?

…om jag hade en NCS karta så skulle den komma väl till pass när jag nu jobbar jag med ett heminrednings uppdrag till en familj på tre personer. Det är en villa här i Lund på 5 rum och kök. Paret vill ha hjälp med allt från: möbleringsförslag, möbelinköp och förslag på annan lös inredning- såsom mattor, förvaring, plädar, kuddar etc.

Idag har jag ritat två möbleringsförslag till vardagsrummet och nu är det bara en inköpslista på som ska göras!! (…ska försöka kopiera från ritprogrammet så ni kan få se dem olika förslagen borde kunna flytta dem till photoshop, men det vill sig inte ikväll!)

Kram och ha en fortsatt skön kväll!
Sofie

8 reaktioner på ”På önskelistan idag…”

 1. Det är mycket pengar!!!
  Om nu detta är din framtid så skulle jag nog gå på den dyrare. Det är precis som när man ska måla ett rum och väljer utifrån ett litet färgprov. Sedan, när man målat upp rummet så blir det ju sååå mycket mer färg. Sedan så är ju oxfilé mycket godare 🙂
  Kram och fortsatt skön kväll du med!

 2. Tyvärr så kan jag inte hjälp dig. Är ju född i vågens tecken själv och kan inte ens välja mellan lättmjölk o vanlig mjölk. Påstås att veligheten har med stjärntecknet att göra…
  Tack för din snälla kommentar. Jag gjorde kollaget i PS men jag är absolut ingen fena på det. Har mycket att lära där. Skulle även vilja lära mig Illustrator. Har du nåt tips på nån bra sajt?

  Ha en bra kväll!

 3. Skönt Hemma;
  Det var ett superkollage, såå snyggt!

  Tror jag satsa på den dyra varianten av färgkarta, det får bli en pressent till mig själv och ett hål i plånboken, haha!
  Kram Sofie

 4. Men nu kikar jag in;)

  Jag tycker du ska investera i dig själv helt klart. Men tänk vad roligt att få fixa ett helt hem. Känner en kille som jobbar på nordiska galleriet i sthlm som åker land och rike och fixar hem. Avundsjuk är ju bara förnamnet;)
  må väl Mvh Hanna

 5. Hej Hanna!
  tack för din kommentar och att du ”kikade förbi” min blogg.
  Ja, mitt jobb är underbart och din kompis verkar jobba i större utsträckning…och Nordiska galleriet, hmmm I like 🙂

  Kram Sofie

 6. Hej!

  Boxen kommer du nog har stor användning av, men solfjädern är ju lätt att ha med ut på ev. kundbesök! Vet inte om det gjorde saken lättare…

 7. EN INREDOHOLIC

  Hej Du!! SÅg detta inlägg nu 🙂 Jag har den ”lilla” men den räcker gott och väl för mitt bruk. Sen är ju den andra bra när man ska jobba med nyanser toner etc….

  har du bild på grass stolen??? Får bara fram grass mattan 🙂 Tusen tack för dina fina tips!! åå vad jag blev inspirerad nu. Kram på dig du goa! Jannice

Kommentarer är stängda.