Ge din soffa en andra chans!


Bild: Bemz
Ja, om din ikeasoffa inte håller på att falla i bitar så är det hit du ska komma.
Bemz har varit med oss ett tag nu och är ett fantastiska företag som ger oss dödliga en ärlig chans att plocka in Sveriges genom tiderna bästa formgivare i våra hem.

Med Stig Lindberg (1916-1982)
i spetsen som också känd för sitt långa samarbete med gustavbegs porslinsfabrik, eller
Göta Trädgårdh (1904-1984) grundare och lärare på Beckmans. Göta som också var modetecknare, stylist och kostymör. Vi kan även se verk av finska Viola Gråsten som var känd för sina fria mönster.

Katarina Wiklund som är Bemz inhouse-designer, jobbar för att du ska kunna skapa dig en personlig soffa. Hon har skapat en serie som kallas Mix and match.
Detta är en pallet av färger och mönster som du sedan kan kombinera ihop som du själv behagar, jättekul!
Vi har en vit Karlanda hemma som jag har planer på att pimpa. Sååå, med nytt häftigt överdrag och nya ben, det bli kort och gott en helt ny soffa!
Jag har beställt överdrag tidigare och är väldigt nöjd! Jättefin kvalite (…jag tog det som var lite kraftigare som går att tvätta i 60c …nästan ett måste om man har barn och ändå vill ha en snygg vit soffa… haha!!)
Registrera dig som Bemz-medlem och du kan beställa upp till 5 tygprover – helt gratis!
Surfa in du också och skapa din unika soffkombination!

5 reaktioner på ”Ge din soffa en andra chans!”

 1. det är helt suveränt att man kan köpa nya coola överdrag till sina gamla soffor (om man handlat dem på ikea förståss) för då kan man ju snabbt förändra och förnya hemma UTAN att det kostar skjortan.

 2. Ja, det är toppen tycker jag med!
  En lite klippan soffa kan tex bli hur cool som helst!
  Tack för din kommentar,
  kram Sofie

 3. Det är verkligen en strålande idé! Ine alls omöjligt att en av våra Karlanda får överleva några år till tack vare Bemz. 🙂

 4. Hej Sofie, tack för dina positiva ord! Jättekul att du uppskattar vår designsatsning, du fångar på pricken våra tankar om ”tillgänglighet för dödliga” :).

  varma hälsningar

  Sara på Bemz

Kommentarer är stängda.