Tävling; Vinn inredning från Ellos.

Ellos_sovrum_gardiner_tävling_roombysofieIdag startar bloggtävlingen ”Sveriges vackraste sovrum” där DU har chansen att vinna hela 1000 kr att handla inredning för på Ellos.se I juryn sitter jag tillsammans med mina bloggkollegor Maria-Husligheter och Anette med bloggen Inredningshjälpen. 

Så här gör du för att delta;

  1. Bädda upp sängen, puffa till kuddarna lite extra och knäpp några bilder på ditt sovrum. Du väljer själv hur du vill presentera ditt sovrum!
  2. Lägg upp bilden / bilderna på din blogg och berätta lite kort om din inredning, dina tankar och vad du gillar bäst med ditt sovrum.
  3. Länka till tävlingsarrangörerna Cuponation och Ellos, samt till oss i juryn som bestående av [room] by sofie, InredningshjälpenHusligheter och Cuponation. För att delta i tävlingen skriv; Jag deltar i en tävling med priser från Cuponation och Ellos. Vill du shoppa hos Ellos redan nu? Klicka dig vidare till rabattkuponger för fina erbjudande.

Maria, Anette och jag ser fram emot att se era sovrumsbilder. Tävlingen pågår till den 10 september 2014.

 

tävling_ellos_styling_roombysofie

Bild: via Ellos.se

6 reaktioner på ”Tävling; Vinn inredning från Ellos.”

    1. Starta en blogg vet jag! Det är bland det roligaste jag har gjort! Har också fått besked från tävlingsarrangörerna, att det kommer andra tävlingar snart, för alla er utan blogg! Ha en bra dag! // Sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *