Homestaging Strand.

IMG_0663

Igår färdigställde jag visningslägenheten i Lomma, som jag jobbat från och till i de senaste veckorna. Strand heter projektet och vem skulle inte vilja “bo på stranden” med skog och hav som närmsta grannar. Det är unika lägenheter som ni förstår och ett helt fantastisk naturnära läge. Alla bostäder i första etappen är sålda och denna visningslägenhet har man sparat för att kunna sälja lägenheter i nästa etapp. Dessa är just nu är “under construction”!  Igår tog jag mig lite tid och försökte mig på att “mäklarfotografera”. Här kommer ett urval. Ni som följer mig vet att, ett av mina mål är att fotografera mina stylade objekt själv och enkelt skicka över bilderna direkt till mäklaren. Och nej, jag är inte där än. Men jag tränar när tiden finns. Bildkompositionen tycker jag att jag hanterar hyfsat, det absolut svåra med fotografering är ljuset och efterbehandlingen. Har just installerat Lightroom och det är väl bara att träna, träna, träna. Rom byggdes ju inte på en dag 😉 Håll tillgodo av styling och bilder och kom gärna med input. Lägenheten är inredd i samarbete med BoConcept, Ethimo (italienska utemöbler) och Solklar (gardiner och solskydd).

KÖK_styling_homestaging_roombysofie_inredare
IMG_0674
inredare_roombysofie_strandlomma_CAfastigheter_
inredning_boconcept_roombysofie_inredare_styling
IMG_0637
IMG_0717
IMG_0697
IMG_0627
IMG_0616
   
roombysofie_styling_homestaging
Ethimo_StrandLomma_Roombysofie_inredare
Ethimo_utemöbler_roombysofie_inredare

Styling och foto; [room] by sofie

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

8 Comments

    • Åh, tack Irna. Blir klart glad, av att höra det från en duktig mäklare som dig. Vi får kanske pilot-köra ett objekt inom sinom tid! ;)) Hörs!

  1. Fina bilder, men mäklarbilderna har nog oftare en kraftigare blixt. Brukar vara superljusa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *