Bakom kulisserna – homestaging

Ni som följer mig på @roombysofie på instagram får ibland se lite ”in action” bilder när jag är ute och homestagar. Det är ju så enkelt att uppdatera med mobilen. Har dock lovat mig själv att bli lite bättre på att visa före-efterbilder här på bloggen och hur det faktiskt ser ut ”när vi flyttar in” i ett tomt objekt. Ja, de allra flesta objekt är nämligen helt tomma. Jag får varje vecka mail och frågor om hur jag jobbar i min inredningsbyrå, om jag lånar alla möbler, hur jag transporterar allt och om det bara är för fotografering? Jag äger alltid, allting ni ser på bilderna. Nästan. I detta stora, unika hus har jag samarbetat med CarpetVista som är en mattbutik på nätet. Ni hittar alla mattor och kuddar HÄR. Tjejerna från kontoret kom igår ut på besök och ”på ett bra sätt” bombaderade oss med nya härliga kuddar som de precis fått in. Riktigt fina handvävda fodral i olika mönster och färger. Zebrakuddarna blev snabbt en favorit hos mig. Denna fantastiska villa ska fotograferas idag kl 12. SÅ, dags att ge sig dit och finlira, packa ut alla flyttkartonger och påsar som vi släpat dit. I ett annat inlägg ska jag förklara lite mer ingående hur processen går till -om ni är intresserade såklart!? Ha en bra dag! Kram // Sofie

inredare_roombysofie_homestaging_homestyling

homestaging_inredare_roombysofie_homestyling

inredare_roombysofie_homestaging_homestyling

roombysofie_inredare_homestaging_mattor_Carpetvista_Villa Singer

homestaging_inredare_roombysofie_homestyling

Bilder: room by sofie

1 reaktion på ”Bakom kulisserna – homestaging”

 1. Jaaa skriv mer om ditt jobb! Det är ett yrke jag kan tänka mig så jag e nyfiken i en strut,. Hehe. Hoppas det e ok att jag ställer lite frågor 🙂

  Hur stort lager av möbler har du?
  Vilka möbler kan man inte vara utan? Vad är liksom basics som man bör ha? Vad kan hyras in?
  Var det dyrt att bygga upp ett möbellager?
  Hur många bör man vara i ett homestagingteam, räcker det med två personer?
  Gör ni reparationer också, eller är det mäklarna som tar in hantverkare?

  Tack för en intressant blogg!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *