Ännu en fullsatt inredningskurs.

inredningskurs_roombysofie_

Igår genomförde jag en lyckad inredningskurs. Tack alla ni som var här! Som jag brukar säga; det är gästerna som gör festen! En till två gånger per säsong kör jag kurser i egen regi. Tack för fina mail och kommentarer idag!

Veckan har annars varit fullspäckad med jobb! Är glad och tacksam, och ärad, att jag har inspirerande uppdrag att fylla mina veckor med. Igår hade jag flera betydelsefulla möten. Bytte bland annat bank, träffade Nyföretagare Centrum för att jobba med affärsutveckling av [room] by sofie. Fick bra respons på mina idéer och lite nytt presenteras inom kort. Träffade även fastighetsförvaltare för att inleda ett stort uppdrag. Jag ska inledningsvis rita ett kök och homestaga två stora lägenheter. På kvällen var det bara att ladda om och ta emot deltagarna, som kom för att delta i inspirationskurs och workshop. Klockan 23 lämnade det sista gänget lokalen och här kommer några bilder från kvällen. Praktikant-Camilla var som vanligt på plats och hjälpt mig med alla förberedelser. Camilla har lagt ribban högt för kommande praktikanter 😉 !!!

Idag har vi jobbat med hemsidan och dess nya design. I helgen kommer du troligen kunna ta del av den. Håll tummarna. Men först ska det hållas lite fredag i det ”Börjessonska” hemmet! Njut av kvällen vänner. Kram / Sofie  

roombysofie_studio_inredningskurs_visuellacamilla

roombysofie_inredare_inredningskurs

IMG_0559

Inredningskurs_roombysofie_studio

Bilder: [room] by sofie

1 reaktion på ”Ännu en fullsatt inredningskurs.”

  1. Vad snäll du är! 🙂 men som jag säger dagligen, det är så jäkla kul att spendera dagarna med dig! Tänk att man kan ha så kul på sitt jobb! Nya bloggdesignen kommer bli super! KRAM!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *