Alla är fotografer.

Det har varit en lång ledighet för många. För min egendel har det inneburit en del jobb. Som egenföretagare jobbar man ju; alltid och aldrig. En ganska bra beskrivning tycker jag. I december ”blev jag med ny lokal” och har därav behövt flytta hela mitt möbel – och rekvisitalager. Det tog på krafterna vill jag lova. Men nu besitter jag fått en ljusare och större lokal och så har jag rensat och kört massor med saker till återvinning. Skönt att kicka igång jobbåret med ordning och reda. Vi byggde nytt kök, som vi fortfarande inte är riktigt klara med och så har det även varit mycket jobb i detta projektet. 

Denna helgen har vi inte haft mycket på programmet. Jag tillhör de som gillar att vakna upp och ta dagen som den kommer. Har hunnit sett ikapp några avsnitt av denna fina serie om fotografering. Den kan jag verkligen rekommendera er som bara ska slappa idag och som har en vision om att ta mer intressanta bilder. Schyffert och Rheborg i en avslappnad serie om fotografering. Önskar er en bra dag! Kram // Sofie 

Skärmavbild 2014-01-06 kl. 09.03.35Skärmavbild 2014-01-06 kl. 08.21.13

Bild: Skärmdump SVT.se/play  

2 reaktioner på ”Alla är fotografer.”

  1. Tack för tipset!! Såg första två igår och tänker fortsätta mig igenom avsnitten lite i taget på kvällskvisten när barnen lagt sig och allt annat är färdigfixat. Tycker de var grymt bra och roliga! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *