Tävling; Vinn inredningshjälp

Önskar du dig ett mer ombonat och trivsamt hem? En organiserad hall eller bara mer genomtänkt belysning? Kanske vill du har mer färg och tapet på väggarna, men vet inte vad du ska välja? Då är detta tävlingen för dig. Två stycken vinnare har nu chans att ”lägga vantarna” på vars ett presentkort på; ”Två timmars inredningshjälp” (värde 2000 kr / presentkort)

Så här deltar du i tävlingen: 

 1. Ta en bild på ett rum / en plats i hemmet som du skulle vilja har hjälp att inreda. Det kan vara allt från färgsättning, tapetsvårigheter, belysning, förvaring, barnrum, ommöblering mm.
 2. Hashtagga bilden på instagram #vinninredningshjälp och #roombysofietävling. Tagga även @roombysofie Har du inte instagram, lägga upp bilden på facebook och länka hit till tävlingen.
 3. Berätta kortfattat med tre meningar varför just du ska vinna.

Tävlingen pågår tom söndag 22/12 kl 23.59 och vinnaren utses av [room] by sofie. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten förmedlas elektroniskt via e-mail och telefon. God Jul önskar // Sofie 

inrendingshjälp_roombysofie_tävling_inredare_styling_ fotograf_David_Johansson

Styling; room by sofie

5 reaktioner på ”Tävling; Vinn inredningshjälp”

 1. Ja men tjena vilken bra tävling Sofie! Vänta bara tills vi flyttat in på torsdag, då ska jag fota och vara med! Kram till dig! Snyggt det ser ut att bli i ert nya kök!!

 2. Trevlig tävling. Men mitt hem gör sig varken på instagram eller på facebook, så jag får hoppa över :-).

  1. Hej Anna,
   Meningen med tävlingen är att jag ska hjälpa till att få rummet eller platsen ombonad, mysig och funktionell. Ta en bild på ett hörn och beskriv vad det är du vill ha hjälp med. Det är bara några få som skickat in så chanserna att du vinner är stor!

   Lycka till! // Sofie

 3. Så om man inte har hört något nu har man inte vunnit?! Jag lämnade iofs varken mail lr nummer…. God fortsättning!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *