Styling; Före / Efter

Förra veckan fick jag i uppdrag att homestaga en lägenhet inför försäljning. En ”light styling” kallar jag det, när någon bor i objektet med sina egna möbler och jag kompletterar med inredningsdetaljer, belysning och rekvisita. Vid första mötet konsulterar jag muntligt. Rensa, organisera samt påbörja packningen handlar det oftast om. På fotograferingsdagen eller dagen innan kommer jag och stylar, så allt är på plats när det är dags för fotografering.

Såhär gick det till; I detta fallet vill jag strama upp lägenheten och tillförde mestadels grått och vitt. Ja, även lite svart! En av sofforna samt puffarna åkte ut för att ge rummet en luftigare känsla. Rött (…som paret hade en del av) fortsatte jag med som accentfärg. Mattan i hallen förlänger och den stora spegeln breddar. I sovrummet ljusade vi upp med hjälp av vita gardiner och överkast. Pris, fler bilder och mer information hittar du HÄR.Bilder: MOHV.se

Förebilder;

6 reaktioner på ”Styling; Före / Efter”

  1. Kul att se före- och efterbilder, snyggt jobbat! Men jag tycker inte att bilderna ger en rättvis bild när förebilderna är tagna med en mobilkamera i dåligt ljus vs. systemkamera med efterbehandling och bättre kameravinklar samt vidvinkel.

  2. Även om det är olika kvalite på bilderna, så tycker jag att du gjort en fantastiskt jobb.
    Man förstår verkligen att det kan löna sig att betala för styling innan man tänkt sälja.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *