Habitat intog entrétorget

Igår öppnade Formex och redan i onsdags morse var jag på plats i Stockholm för att bevaka, deltapressvisningar, nosa upp spännande nyheter, nätverka med företag samtträffaallahärligaunderbararoliga och duktiga bloggare. Första stoppet var hos möbelkedjan som nu slagit upp sina portar i Sverige igen. Sist i inlägget ser ni några bilder från butiken som ligger i PUB-huset om du är nyfiken på att besöka. En eller två växlar till, måste dekoratörerna dock lägga i -om de vill få sin butik att flyga.

Det var dock inget dåligt välkomnande Habitat fick av Formexmässan. Till sin ära fick de disponera hela entrétorget med sina 170 m2. Inget dåligt skyltfönster för en nyöppnad butik om man säger så. Sparsmakat, i varma toner och en liten liten flört med det eklektiska som i är trendtemat på Formex-mässan i höst. Jag tyckte stylisten Per Wennberg lyckade riktigt bra med sitt uppdrag för Habitat.

 

Habitat -butiken i Stockholm.

Bilder: [room] by sofie

3 reaktioner på ”Habitat intog entrétorget”

  1. Kul att se Habitat-shopen. Dit hann jag inte, men väl Formex, i torsdags. Tycker nog att Habitats sortiment är lite roligare än vad montern visade. Men varm fin färgsättning!

  2. Pingback: Formex roundup | Husligheter – inredning och design som blogg.

  3. Pingback: Inte ensam på Formex | Inredningshjälpen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *