Homestaging; Del 2

Idag fick jag länken till mitt senast jobb. Tjoohoo! Alltid spännande. En charmig två på lugn adress skulle homestagas åt denna mäklarbyrå. Jag blev klart förtjust i sovrummet. Det var en speciell feeling där. Rummet är inte jättestort men det kändes ändå luftigt, svalt och välkomnande på något sätt. Hallen är möblerbar och vardagsrummet är stort nog att fylla upp alla tänkbara funktioner man behöver. Sen ska vi ju inte prata om fönsterna i dessa objekten som bara är helt underbara. Här kommer några utlovade bilder och HÄR hittar du mer info och pris om objektet.

Hoppas ni njuter i värmen! Själv ska jag unna mig en solig promenera till mitt postombud. Det var mig rekordsnabb leverans på min beställning från Svenskt Tenn. Våra små skatter hämtar jag upp på vägen. Fin måndagskväll! Kram // Sofie 

Bilder; via Husman Hagberg

3 reaktioner på ”Homestaging; Del 2”

  1. Pingback: Sålt och nytt till salu... | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *