Guldsoffa levererad.

Denna måndagen går till historien. Helt klart. Idag blev den mest exklusiva soffan i min inredarkarriär levererad till en av mina kunder. I guldigt läder kom den förpackad. Likt en juvel från guldsmeden, framkörd till dörren. Direkt från tillverkaren i Holland. Det krävdes inte mindre än en gaffeltruck för att få ner denna 150 kilo och 3,48 meter tunga pjäs från lastbilen och än en gång ett stort tack till Skanska-killarna för er support *blink-blink*! Därefter satte vi, fem tjejer, en stark man och lastbilschaffisen denna guldiga skönhet på plats. Jag kan bara meddela att kunderna på SKULT Ideon Gateway väntar from idag kungligt på sin klipptid. Ja, ni ser mig, som ett litet barn på julafton (…jag bjuder på den!) Är ni är nyfikna på soffan får ni säkert kika in. Hälsa från mig. Hela soffryggen syns ut mot den glasade ingången vid Elite Hotel på och den gör sig perfekt mot hotellets guldiga reception. Nu väntar lite finlir. Bord och lampor från Tom Dixon ska på plats. Och så kuddar. Det krävs några stycken om kunderna ska våga sätta sig, eller vad tror ni? Önskar er en bra måndagskväll  Kram // Sofie 

Bilder: room by sofie -via iphone

7 reaktioner på ”Guldsoffa levererad.”

  1. Nu känns det ännu bättre att jag ska dit och klippa mig imorgon. Får nog komma tidigt så att jag hinner provsitta skönheten. 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *