Före / efter; Rörsjöstaden 37 kvm.

Välkommen över tröskel till denna söta etta som jag stylade i veckan. Det är något visst med små lägenheter. Så är det bara. Jag blir liksom en smula förälskad varje gång. Vackra brädgolv och orginalkök! Heja! Att inreda compakt living är alltid roligt och känslan att nästan kunna omfamna objektet är tillfredsställande. Även om stora objekt är roliga på sitt sätt! Här kommer ett urval bilder och mer information om lägenheten hittar ni HÄR.

Ha en bra söndag. Kram // Sofie 

Förebilder; 

Bilder: via Erik Olsson  (förebilder) room by sofie

2 reaktioner på ”Före / efter; Rörsjöstaden 37 kvm.”

  1. Fint! Och jag måste nog säga att jag upplever det som naturligt och inte för överstylat! Vilken mysig liten etta… Det är nästan så att man vill bli 19 och student igen :).

  2. WOW vad duktig du är:) jag har själv funderingar på att börja med egen firma inom homestaging. Jag undrar om du har några tips om man är nybörjare i branchen?? måste man gå någon kurs eller kan man bara köra igång och gå på instinkt samt läsa på nätet…sen om man behöver ett lager för rekvisita att stagea med??? hur gjorde du när du började?

    Hoppas på svar på min blogg:)

    ha nu en inspirerande vecka med mycket vårsol

    LOVE Maria från inredningsvis.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *