Inred med taklampa

Detta är en bild som förföljer mig just nu. Käkar ni inredningsmagasin i min hastighet så har ni garanterat sett den. Jag gillar lampan och jag gillar hela kompositionen av bilden. En funktionell takarmatur som får ta för sig ordentligt. Ljuv musik i mina öron 😉 ! Just denna lampa skulle passa utmärkt i ett arbetsrum, då den är ledad och går att rikta på valfritt sätt. Ett av mina absolut bästa inredningstips, är att lägga några extra krona på bra och hållbar belysning. Välj bort en kudde eller två och investera i bra lampor! Jag lovar att du kan få ett helt rum att flyga. Stanford Tripod heter lampan och kommer från LampGustav. HÄR hittade jag den till ett schysst pris! Fortsatt fin måndag!

Pressbild: LampGustav

2 reaktioner på ”Inred med taklampa”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *