På agendan; Andas

Idag ska jag andas lite tänkte jag. Har jobbat kreativt dag och natt den sista veckan, så idag för bli en ”komma-i-fatt-dag-på-kontoret”.  Många mail ska gås igenom och bearbetas, kvitton ska sorteras, offerter ska skickas och så behöver jag komma ifatt med fakturering. Får många frågor gällande företagandet och jag skulle uppskatta allt administrativt jobb, utöver  själva inredarjobbet till ca 15-20%. Då är inte bloggen inräknad. Det är som sagt en del turer innan själva jobbet landar på skrivbordet.

Nu ska jag och mannen sippa på en god kaffe innan det är dags att väcka de små banditerna. Morgonstund har guld i mun! 🙂 Kolla in lite senare, då tipsar jag om snyggaste DIY projektet! Kram // Sofie 

Bild: Alvhem 

2 reaktioner på ”På agendan; Andas”

 1. Ja man får absolut inte glömma att andas!!
  Vilken härlig start på morgonen ni fått:)

  Ha en fin dag!

  Kraam Emma

  Ps. Vad synd att jag missade dig sist!

 2. Alltid så inspirerande att kika in här. Och vilken energi du har:) Många järn i elden hela tiden. Tänkte höra med dig vad du har för utbildning. Jag går själv med lite drömmar men har inte bestämt mig för om jag ska förverkliga dem ännu.
  Hälsingar från
  Rebecca

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *