Enkel påskstyling

Påsken är min favorithelg. Inte bara för att gult är min favoritfärg, utan mer för att den bjuder med sköna lediga dagar. Utan stress över typ julklappsinköp eller oro; ”ska regna på midsommar”? Obligatorisk road-trip till Österlen med stopp hos trevliga kusiner i Baske och Mellby och så har jag alltid höga förväntningar om att våren ska uppenbara sig! I år blir det även stor påskmiddag med fina och långväga vänner. Heja Oslo! Ja, Höllviken och Lund också för den delen!

Anna-Malins bilder Sköna Hem inspirerade mig till att påskdekorera i all enkelhet. SÅ, ett stort tilltaget ris (utan fjädrar) samt washi-smyckade påskägg som dekoration får det bli! Fortsatt fin kväll! Kram // Sofie 

Alla bilder Anna-Malin via Sköna Hem.

4 reaktioner på ”Enkel påskstyling”

  1. Fint!!
    Men en sak jag noterat på många bilder i bloggvärlden på senaste tiden är att många använder sig av hyacinter. Är det bara jag som enbart förknippar hyacinter med jul och absolut inte med påsk?! På påsken och på våren vill jag istället ha minipåskliljor, krocus och små pärlhyacinter. 🙂 Bara en liten tanke 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *