Vinnaren är…OCH grattis!

Förra veckan stylade jag ett fotojobb med några fina affischer från Skissernas Museeum i Lund. Eftersom ni är många nya läsare och många gamla återkommande så ville jag ge något tillbaka. Vinnaren av affischerna är Jeanette B som svarade den 13 oktober. Grattis! Posten leverera till dig nästa vecka. Maila din adress så jag vet var jag ska skicka! Vill också passa på att gratta min fina kollega och vän som är månadens Sköna hem-bloggare. Extra kul är det såklart att vi ska fira helgen tillsammans!! Det blir en extra skål har jag en känsla av! Njut nu av helgen fina vänner. Imorgon väntar 20 grader på oss, inte helt fel 🙂 !! Kram // Sofie

Bild: room by sofie

1 reaktion på ”Vinnaren är…OCH grattis!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *