Idag föreläser jag…

Min jobbvecka är inte riktigt slut bara för att det står helg i kalendern. Men vad gör väl det, när man jobbar med sin hobby 🙂 !!! Ni som följer mig här på bloggen, vet att jag sedan förra hösten arbetar nära Apoteksgruppen i olika projekt. Idag föreläser jag på en intern kick-off på Hotell Tylösand i Halmstad. Det handlar om exponering och hur man med hjälp av ”rätt nycklar” kan öka försäljningen i sin butik. Efter min presentation blir det workshop med alla deltagarna och ni som hört mig prata, vet att jag älskar att stå där på scen och inspirera i ämnet. Att få tiden att gå är alltså inga som problem –I´m just loving it! Bilden är från en föreläsning på Apoteksgruppens huvudkontor i Stockholm som jag körde i våras.

Har du kanske företag och känner för att göra något kul tillsammans med dina anställda? Boka en inspirerade föreläsning i ämnet inredning ”som så många håller kärt”. Jag skräddarsyr inspirationsföredrag om inredning, belysning färg & form? Maila mig på sofie@roombysofie.se eller skicka ett meddelande här till höger. Ha nu en finfin helg alla och tack för att ni kikar in. Kram // Sofie

Bild: room by sofie

1 reaktion på ”Idag föreläser jag…”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *