Veckans projekt och instagram.

Efter att legat matförgiftad i nästan en hel vecka kan jag nästan inte beskriva känslan av att vara frisk igen. Jag är SÅ full med energi att jag nästan skakar i kroppen. Kan ifs bero på att jag börjat dricka kaffe igen. Kaffe är för mig ett säkert kort på att jag är frisk igen. Det vill jag liksom inte bara dricka av någon anledning när jag är sjuk. Någon mer som känner igen sig?

Idag ska jag sätta tänderna i renoveringsobjektet jag pratat lite om här på bloggen. Det blir också till att skriva på en helsida till tidning (…i lördags tolkade jag trender!) Ska också påbörja mitt utkast på en föreläsning till bomässan här i Lund ”Gör ditt boende bättre” som jag ska vara med på, boka 7-9 sept! Jag har massor av biljetter om ni är intresserade. Maila mig här till höger. Sen blir det även lite fix inför Blogg & inspirationsresan till Mallorca, som jag och mina fina kollerger ska göra. Massor med kul som ni hör! Ni får här lite bilder från objektet som jag ska beställa ytskikt till idag. Som ni ser så är det en riktigt risig lägenhet och såklart extra kul att få vara delaktig i. Jag har inte bestämt om det pastelliga rosa toalettlocket ska få stanna kvar 🙂 visst är det en kul detalj. Nåväl, på instagram får du bilder hela dagen på vad jag pysslar med -sök på roombysofie. Om bara en liten stund laddar jag upp en bild på gårdagens garagefynd som numera har en given plats i studion! Tack söta Anna E! Fin start på veckan! Kram // Sofie

Bilder: room by sofie

9 reaktioner på ”Veckans projekt och instagram.”

  1. Oj, där har du att göra!! Ska bli skoj att följa detta!! Påminner om vårt hus när vi satte tänderna i det!!

    Skönt att höra att du mår bättre!!

    Kraam Emma

  2. Spännande med renoveringsobjektet. Ser fram emot att se hur resultatet växer fram. Tack för tipsen om bomässan, hade inte hört talas om den. Kul med en mässa i Lund! Kram /Nellie

  3. Pingback: Renoveringsobjektet; Badrum | [room] by sofie

  4. Pingback: Styling & bilder | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *