Låt mig presentera….

Tänkte presentera min nyfunna träningsvän; TRX Suspension Training. Jissesss tjejer och killar.This is da shit, säger jag bara. Effektivt? Eeehhh, say no more. Ikväll invigde jag min egna TRX. Finns gruppträning på ett fåtal gym i Sverige. HÄR testade jag första gången. Svaret på frågan (…som många har på sina läppar just nu) om det är ett gummiband är; Nej det är inget gummiband. Det är din kroppsposition och din lutningen som reglerar motståndet. Svinga upp det var det behagar dig (…finns även en dörrhängare att köpa till) och du är igång med din träning på ett kick. Nej jag vet. Det här är ingen träningsblogg. Men jag kände att jag var tvungen att dela med mig av min TRX information, till alla er som vill komma igång med en effektiv träningsform -som verkligen ger lön för mödan. Idrott och hälsa har alltid tagit upp en stor del av mitt liv. För er som inte känner till så har jag under ett tio-tal år instruerat i Les Mills koncepten; Body Combat och Body Pump. Japp, så är det!!! HÄR kan du beställa din TRX.

Imorgon kompenserar jag er med ”amazing” interiörbilder. Då visar jag pics från min vänninas kontor i Århus. Amen- det är bara SÅ fint. Ja, jag vågar nog lova att det är ett av Danmarks snyggaste! Kram // Sofie

 

3 reaktioner på ”Låt mig presentera….”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *